TS-Elementer,
din pålitelige partner for førsteklasses byggelementer

TS-Elementer,
din pålitelige partner for førsteklasses byggelementer

Elementbygg

Den viktigste partner for entrepenøren

Vi har en lang historie med å levere skreddersydde løsninger til byggebransjen. Vi har etablert oss som en pålitelig proffleverandør for entreprenører og byggmestere over hele østlandet. Gjennom å kombinere tradisjonelle verdier med nyskapende teknologi, har vi satt vårt preg på elementproduksjonens utvikling.

Byggematerialer som gjenspeiler dine visjoner

Siden 2001 har TS-Elementer vært en bærebjelke i byggeprosjekter over hele regionen. Våre elementer, produsert med presisjon og dedikasjon på vår lokale produksjonslinje, representerer kvalitet og pålitelighet. Vi holder fast ved vårt håndverksarv og produserer fortsatt manuelt for å sikre at hvert element møter våre strenge standarder. Vårt sortiment inkluderer ikke bare hus og garasjer, men også skreddersydde løsninger for en rekke næringsbygg.

Fra konsept til realitet

Hos TS-Elementer forstår vi at veien fra idé til virkelighet kan være kompleks. Derfor har vi dedikert oss til å være din pålitelige guide gjennom hele prosessen, fra den første skissen til det ferdige mesterverket.

  1. Idé og Planlegging:
    Vi starter med å lytte til dine behov og utvikle en plan som reflekterer dine ønsker, enten det er for et bolig- eller kommersielt prosjekt.
  2. Design og Tegninger:
    Våre erfarne designere omdanner dine ideer til konkrete tegninger, slik at du kan visualisere prosjektets fremtidige utseende.
  3. Skreddersydde Løsninger:
    Vi tilpasser hvert element etter dine krav, fra materialvalg til arkitektoniske detaljer, for å oppnå ønsket resultat.
  4. Produksjon:
    Hvert element produseres med høy nøyaktighet på vår dedikerte produksjonslinje, mens vi opprettholder tett kommunikasjon med deg.
  5. Byggeprosessen:
    Vi følger nøye med på byggeprosessen for å sikre en sømløs integrering av elementene i strukturen, og håndterer eventuelle utfordringer underveis.
  6. Ferdigstillelse og Levering:
    Etter grundig kvalitetskontroll leverer vi høykvalitetselementene i tråd med avtalte leveringstider, for å fullføre prosjektet slik du ønsker det.

Kortere byggetid

Med elementer er det raskere vei til tett hus.

Grunnarbeid

Grunnarbeid kan foregå parallelt med produksjon av elementer.

Større kapasitet

Flere boenheter kan bygges på samme tid.

Redusere riggkostnader

Hurtigere produksjon på byggeplass.

Kontakt oss

Enten du er en erfaren entreprenør eller en dedikert privatperson med byggeambisjoner, er vi her for å hjelpe deg med å realisere dine prosjekter.

ts@ts-elementer.no

33 12 09 00

Kontaktskjema